U bent hier

Nieuwsbericht: 5 Januari 2021

Warmste Week nog steeds te steunen via UiTPAS

Ook al ligt de Warmste Week officieel achter ons, toch zijn er nog steeds acties lopende. Zo ook het initiatief van UiTPAS Regio Gent. Zet je UiTPAS-punten in voor het goede doel en laat je van je warmste kant zien!

Deelnemen aan de actie van UiTPAS Regio Gent is heel eenvoudig. Je kan je UiTPAS-punten inruilen en zo een kinder- of jeugdboek doneren aan Kompanjon of Boek aan Huis.

Kompanjon is de Merelbeekse huistaakondersteuningsdienst voor kinderen uit kwetsbare gezinnen. Boek aan Huis biedt dan weer taal- en gezinsondersteuning voor gezinnen met kleuters. Beide projecten proberen taal, het plezier van voorlezen en boeken dichter bij kinderen te brengen. Hoe meer UiTPAS-punten je omruilt, hoe hoger de stapel boeken wordt die we kunnen schenken aan Kompanjon en Boek aan Huis!

Waar inruilen?
Nog tot en met 31 januari kan elke UiTPAS-houder binnenspringen in het Sociaal Huis, het gemeentehuis of bij een van de vrijetijdsdiensten. Ook via digitale weg kun je meedoen aan de actie. Mail je UitPAS-nummer en het aantal punten dat je wenst te doneren naar sociaalhuis [at] merelbeke.be.

Deze actie is een initiatief van UiTPAS Regio Gent.

UiTPAS

Heb je nog geen UiTPAS? Dan is nu misschien het moment om er eentje aan te schaffen!

Lees hier alles over deze handige spaar- en voordeelkaart.

  • Bezorg kinderen leesplezier!
Bezorg kinderen leesplezier!